Vi söker en tekniker

23.10.2020

Nordic Medcom är ett medicintekniskt företag som levererar produkter till sjukhus i Norden med fokus på dialys. Vi har ett komplett sortiment av dialysprodukter för hemHD, kronisk dialys och representerar ledande tillverkare i världen. 

Vi har egen organisation i Sverige, Norge och Finland samt återförsäljare i Danmark. Tillsammans utgör vi ett engagerat team på 20 personer.

Nu söker vi en tekniker  som vill fortsätta växa med oss.

Du kommer att ingå i vårt svenska team med huvudkontor i Borås. Huvudsakliga arbetsuppgifter består i att serva och installera dialysmaskiner samt ge support till våra användare runt om i Sverige. I dina åtaganden som tekniker kan det även förekomma utbildningsinsatser riktade till sjukhuspersonal.

Vi tror att du idag kanske arbetar inom det medicintekniska området alternativt har någon form av medicinteknisk utbildning eller annan teknisk bakgrund. Vi ser det som meriterande, men inget krav, om du har erfarenhet av dialys. Vi värdesätter ödmjukhet, flexibilitet samt förmågan att arbeta både självständigt och i team. Som person bör du vara positiv, prestigelös och drivande. Vi förutsätter att du har en hög arbetskapacitet och att du är beredd att resa i jobbet. 

Anställningens omfattning: Heltid

Löneform: Månadslön

Förmåner: Tjänstebil, friskvårdsbidrag och tjänstepension 

Vi rekryterar löpande och anställer när vi funnit rätt person, så tveka inte att skicka in din ansökan!

Skicka din ansökan via mejl till ra@nordicmedcom.se

För mer information kan du kontakta vår Sverigechef Robert Agerskog +46 (0) 33 208 996, ra@nordicmedcom.se