Tekniker sökes

17.8.2023

Nordic Medcom är ett medicintekniskt företag som levererar produkter till sjukhus i Norden med fokus på dialys. Vi har ett komplett sortiment av dialysprodukter för hemHD, kronisk dialys och representerar ledande tillverkare i världen. Vi har egen organisation i Sverige, Norge och Finland samt återförsäljare i Danmark. Tillsammans utgör vi ett engagerat team med en önskan att öka livskvalitén samt förenkla vardagen för de som använder sig av våra produkter och tjänster.

Nu söker vi en tekniker  som vill fortsätta växa med oss

Du kommer att ingå i vårt svenska team med huvudkontor i Borås. Huvudsakliga arbetsuppgifter består i att serva dialysmaskiner samt ge support till våra användare runt om i Sverige. Nordic Medcom är, sett till antalet anställda, ett mindre företag varför arbete med vårt kvalitetsarbete samt reklamationshantering även ingår i tjänsten.  

Vi tror att du idag kanske arbetar inom det medicintekniska området alternativt har någon form av medicinteknisk utbildning eller annan teknisk bakgrund. Du kommer att få specifik maskinutbildning för genomförande av teknisk service. Vi ser det som meriterande, men inget krav, om du har erfarenhet av dialys. Vi värdesätter ödmjukhet, flexibilitet samt förmågan att arbeta både självständigt och i team. Som person bör du vara positiv, prestigelös och noggrann.

Omfattning  Heltid  •  Löneform  Månadslön

Vi rekryterar löpande och anställer när vi funnit rätt person, så tveka inte att skicka in din ansökan!

Skicka in din ansökan via mejl till ra@nordicmedcom.se

För mer information kan du kontakta vår Sverigechef Robert Agerskog (+46) 33 208 996, ra@nordicmedcom.se