Kära partner!

16.8.2021

Vi vill passa på att rikta ett stort tack till alla våra trogna kunder för de senaste 10 årens arbete med Nxstage hem-HD. Under dessa år har vi tillsammans kunnat erbjuda ett stort antal användare en möjlighet till en bättre livskvalitet. Denna tid har varit fantastiskt lärorik och givande men inget varar för evigt som det så vackert heter. Det har nu blivit dags för oss att gå vidare i samband med att distributionen av Nxstage System One fr.o.m. den 15 augusti 2021 har överförts i Fresenius kompetenta händer.

Det betyder inte att vi på Nordic Medcom ändrar vår uppfattning om hem-HD som den absolut bästa behandlingsformen. Vår vision att leverera de bästa produkterna tillsammans med en oslagbar servicenivå för våra kunder och användare kommer att fortsätta i samma anda med det senaste inom hem-Hd. 

Låt oss därför stolt presentera vårt första steg på vår nya resa. Fr.o.m. den 16 augusti 2021 kommer Physidia S3 ingå i vårt sortiment. Vi kommer att berätta mer om detta innovativa hem-HD system under den kommande hösten.

Varmt välkommen att följa med oss framöver!